hiphop

De hiphop lessen worden ingedeeld volgens niveau en niet per leeftijd. Er staat telkens wel een richt- leeftijd. Twijfel je in welke groep je moet? Neem even contact met ons op!

Hiphop groep 1 - woensdag 15u-16u

Deze cursus richt zich tot jongens en meisjes  van de lagere school (vanaf het 3e leerjaar) die nog nooit hiphop gedanst hebben. In de les leren ze de basistechnieken en -houding van hiphop.

Lesgeefster: Elke

Hiphop groep 2 - woensdag 16u-17u

Deze cursus richt zich tot jongens en meisjes van de lagere school (vanaf het 3e leerjaar) die al ervaring hebben met hiphop. De basistechnieken en -houding moeten gekend zijn. 

Lesgeefster: Elke

Hiphop Boys - woensdag 17u-18u

Deze les is enkel bedoeld voor jongens met richtleeftijd 1e en 2e leerjaar. De voorbije jaren merkte ik dat de jongens vlot hun weg vonden naar de lessen kleuterdans en hiphop. Maar de doorstroom- groep daartussen, Kinderdans, bleek een struikelblok te zijn. Daarom is deze groep opgericht! We leren er de basishouding van hiphop en werken op een speelse manier aan het aanleren van choreografieën.

Lesgeefster: Elke

Hiphop groep 3 - woensdag 19u-20u

Deze cursus richt zich tot jongens en meisjes van de middelbare school die nog nooit hiphop gedanst hebben of lagere school kinderen die reeds ervaring hebben. De basistechnieken en -houding worden aangeleerd doch op een vlottere manier dan bij de kids. Algauw gaan we over tot de verschillende stijlen binnen hiphop die we verwerken in de choreografieën.

Lesgever: Kenneth

Hiphop groep 4 - woensdag 20u-21u

Deze cursus richt zich tot jongens en meisjes van de middelbare school die minstens 2 jaar hiphop ervaring hebben. Alle technieken en houdingen moeten gekend zijn. De gevorderde les richt zich tot het aanleren van complexe choreografieën en vereist ook meer partner- en groepsdynamiek t.o.v. het individuele dansen bij de beginners.

Lesgever: Kenneth

0494 15 49 95  

elke.blancke@telenet.be

© 2021 by VID-School

  • Facebook Social Icon
instagram-logo.png