top of page

hiphop

De hiphop lessen worden ingedeeld volgens niveau en niet per leeftijd. Er staat telkens wel een richt- leeftijd. Twijfel je in welke groep je moet? Neem even contact met ons op!

Hiphop groep 1A - woensdag 17u-18u

Hiphop groep 1B - woensdag 18u-19u

Deze cursus richt zich tot jongens en meisjes  van de lagere school (vanaf het 3e leerjaar) die nog nooit hiphop gedanst hebben. In de les leren ze de basistechnieken en -houding van hiphop. Zoals u kunt zien worden er dit schooljaar ('22-'23) twee groepen ingelegd. Deze twee groepen krijgen exact dezelfde les, we splitsen deze op omdat ik maximum 20 leerlingen per groep aanvaard en de vraag te groot is om slechts één groep te organiseren.

Lesgeefster: Elke

Hiphop groep 2 - woensdag 19u-20u

Deze cursus richt zich tot jongens en meisjes van de lagere school (vanaf het 3e leerjaar) die al ervaring hebben met hiphop. De basistechnieken en -houding moeten gekend zijn. 

Lesgeefster: Elke

Hiphop groep 3 - dinsdag 19u-20u

Deze cursus richt zich tot jongens en meisjes van de middelbare school die nog nooit hiphop gedanst hebben of lagere school kinderen die reeds ervaring hebben. De basistechnieken en -houding worden aangeleerd doch op een vlottere manier dan bij de kids. Algauw gaan we over tot de verschillende stijlen binnen hiphop die we verwerken in de choreografieën.

Lesgever: Kenneth

Hiphop groep 4 - dinsdag 20u-21u

Deze cursus richt zich tot jongens en meisjes van de middelbare school die minstens 2 jaar hiphop ervaring hebben. Alle technieken en houdingen moeten gekend zijn. De gevorderde les richt zich tot het aanleren van complexe choreografieën en vereist ook meer partner- en groepsdynamiek t.o.v. het individuele dansen bij de beginners.

Lesgever: Kenneth

bottom of page