top of page

lesgevers 

Elke.jpg

Hallo! Ik ben Elke en ik ben de oprichtster van VID! Mijn biografie en visie over dans kan je lezen op de tabbladen VID en Biografie.

Gezien mijn opleiding als LO-leerkracht (die ik ook deeltijds uitoefen) hou ik ervan om via dans aan de conditie te werken! Zumba en Hiphop Workout zijn mij dan ook op het lijf geschreven! Ook de lagere school kinderen en kleuters neem ik voor mijn rekening. Ik hou van jonge kinderen, hun fantasie en openheid naar de wereld toe. Ik probeer hen de basis van hiphop en modern bij te brengen op creatieve, speelse wijze! 

Hallo, ik ben Anaïs. Ik dans al van mijn 4 jaar en ik heb sindsdien de dansmicrobe niet meer losgelaten! Ik begon in een lokaal dansschooltje als kleine ballerina en besloot op 11 jarige leeftijd naar Gent te trekken om op een hoger niveau te dansen en meerdere stijlen te ontdekken. Dat deed ik in The Dance Factory o.l.v. Isabelle Beernaert. Intussen volg ik nog steeds tal van danslessen en workshops in binnen- en buitenland om mijn niveau en kennis uit te breiden en mij te specialiseren in de stijlen modern, hedendaags & ballet. Als dansdocent modern sta ik open voor iedereen en probeer ik mijn leerlingen te helpen bij de zoektocht naar hun sterktes om van daaruit verder te werken en samen mooie dingen te bereiken.

61895738_10157357045834553_2775043473059
61795803_382220469167801_632233749775804

Hallo! Ik ben Kenneth Vandenbroucke. Ik dans al sinds mijn 11de. Ik heb in verschillende dansscholen lessen gevolgd, veel shows en competitie gedanst in België en het buitenland. Hiphop is al altijd de stijl geweest die het meest in mijn lichaam zit en waar ik me comfortabel in voel. 

In september 2022 komt Ismaël Boulate ons team versterkren als breakdance leraar. Ismaël heeft als kind jaren geturnd bij Sportac Deinze en is sinds zijn tienertijd full time bezig met breakdance. Hij traint bij Sam De Waele die met team Shmetta een aantal jaar geleden wereldniveau haalde. Ismaël zal jullie onder dompelen in de wereld van breakdance technieken maar ook de mindset uit de breakdance wereld proberen meegeven.

Ismaël.jpg
bottom of page